Hans Baars, oprichter en eigenaar van Blixt Security Solutions

Mijn doel is bedrijven zich bewust te maken van de security risico's die zij lopen en die op een pragmatische en kostenefficiënte manier op te lossen.

Geen security by obscurity, maar transparant omgaan met je beveiligingsmaatregelen. Bewust kijken naar wat nou eigenlijk de bedrijfsrisico's zijn. Waar moet je een tandje bij zetten en waar accepteer je wat risico? Goed nadenken over security (zowel fysieke beveiliging als ICT/OT beveiliging beging met vast te stellen welk risico je wel wil accepteren en wat absoluut niet. Met dat in het achter hoofd bepaal je wat je kroonjuwelen zijn. Wat MOET blijven draaien en waar kan je wat ruimte geven? Met die dingen in het achterhoofd ga je veel bewuster met je bedrijfsrisico's om.

Vanuit mijn achtergrond bij het toenmalige Korps landelijke politiediensten en later bij Hewlett Packard Enterprise, Omnetric (Siemens) en Enexis en Alliander heb ik goed inzicht in de beveiliging van IT en Industriële Controle Systemen en in de fysieke beveiliging van terreinen en gebouwen.

Deze website is opgezet vanuit hobby motief. Hoewel ik u graag wil helpen, zult u als het om consultancy gaat bij mijn netwerk te rade moten gaan. Om het u gemakkelijk te maken verwijs ik u graag naar The Future Group. Zij helpen u graag verder.