Over Blixt Security Solutions

Blixt Security Solutions startte in 2012 om op dat moment enkele interessante security opdrachten uit te voeren, o.a. voor een van de Nederlandse ministeries

Omdat het werven van klanten toch wat anders is als je buigen over security problemen, besloot ik toch in loondienst te gaan. De 'koude' acquisitie ligt mij niet.

Nu enkele jaren later kriebelt het weer. Je eigen baas zijn, zelf bepalen wat je leuk en interessant vindt. Vooralsnog blijf ik echter in loondienst. Ik wil echter wel wat van mijn kennis beschikbaar stellen om mensen over deze onderwerpen na te laten denken, en om een stukje bewustwording te kweken. Heb je dan toch echt goede ondersteuning nodig? Dan kan ik de Future Group aanbevelen. 

Security eenvoudig gemaakt door Blixt  en het achterliggende net werk van de Future Group

ISO 27002:2021...Wat betekent dat voor u?
Eind 2021 verschijnt de nieuwe ISO 27002. Die gaat er heel anders uitzien. Wat betekent dat voor u?
ISO 27002:2021...Wat betekent dat voor u?
Veilig Thuiswerken
We werken door de Corona pandemie nu al weer een jaar of twee veel vanuit huis. Ook nu er weer...
Veilig Thuiswerken
Consultancy
Blixt Security Solutions biedt geen directe consultancy diensten op het gebied van informatiebeveiliging, of cybersecurity als onderdeel daarvan en fysieke...
Consultancy
Maatregelset
Het begrijpelijk maken van security maatregelen is een kunst op zich, hoe autofolders daarbij kunnen helpen
Maatregelset

De Future Group

The Future Group

We zijn met ruim 350 professionals een van de grootste IT organisaties van Nederland. Onze community bestaat uit kennisondernemers verenigd in maatschappen, die begrijpen dat je als groep meer impact kunt maken, terwijl je toch je eigen ondernemerschap behoudt. De groep zorgt ervoor dat je de beste versie van jezelf kunt zijn. We delen kennis, kunde en business. Samen bouwen wij aan de toekomst van toonaangevende organisaties. Samen zijn wij The Future Group.

Maatschap Security

Nederland is een kenniseconomie. We worden steeds digitaler en daardoor steeds afhankelijker van betrouwbare systemen en gegevens. Wij helpen bedrijven om hun bedrijfsvoering, data én de persoonsgegevens van medewerkers en klanten te beschermen. Wij zorgen voor de juiste informatie, voor de juiste persoon beschikbaar, op het juiste moment.

Voor sommigen lijken dit misschien saaie topics, maar bij de maatschap Security vinden wij dat allerminst. Wij zorgen ervoor dat security sexy is en zo zou het veel vaker aangepakt mogen worden!

Network & Infrastructure Technologies

De zeer ervaren en onafhankelijke specialisten van de NIT maatschap zijn experts op het gebied van Network, en Security, Cloud Network, Micrososft Azure, Virtualisatie, Wireless, Security, Routing en Switching. Op basis van geïntegreerde benadering van technologie die nodig is om ervoor te zorgen dat de netwerken ook bij groei beheersbaar en veilig blijven deelt deze groep veel kennis onderling waardoor ze breed inzetbaar zijn bij onze klanten.
Netwerkoplossingen op maat van uw bedrijfs- en technologievereisten maken de verschuiving mogelijk naar gebruikerservaring, slimme bediening en ICT-convergentie en zorgen voor netwerkbeschikbaarheid en prestaties waarvan uw activiteiten afhankelijk zijn.

Deze kennis zijn inzetbaar voor onder andere:
Oplossingen voor prestatieoptimalisatie en ondersteuning bij het verminderen van complexiteit, het optimaliseren van serviceprestaties en het garanderen van netwerkbeschikbaarheid. Draadloze en mobiliteitsoplossingen waardoor werknemers, partners en klanten kunnen communiceren waar en wanneer dat nodig is. Dit betekent dat de barrières tussen persoonlijke, particuliere en openbare netwerken verdwijnen, wat een consistente mobiliteitservaring oplevert.

Hoe kunnen we je helpen?

Neem contact op met mij of met de Futere Group onder vermelding dat het contact via Blixt Security Solutions tot stand is gekomen

Neem Contact op